Maroko/Marakeš 2023. by TB

thumbnail

Imao sam priliku svoju razmjenu odraditi u Maroku, specifičnije – u Marakešu. Moram odmah reći kako je to iskustvo bilo jedno koje ću pamtiti zauvijek, želim se opet vratiti u Maroko i nadam se opet vidjeti dobre ljude koje sam upoznao tamo!
Odmah pri dolasku moja me kontakt osoba dočekala na aerodromu i krenuli smo prema smještaju.
Bili smo smješteni u stanovima, svi dolazni studenti su bili u istoj zgradi. To je bilo jako korisno zbog druženja, ali i zbog logistike kod sastanaka s dužnosnicima i kontakt osobama. U jednom od stanova smo tako i održali UAT. Za prehranu smo dobili džeparac od 700 dirhama (1€=11dh), što je sasvim dovoljno za jedan obrok dnevno tijekom obavljanja bolničke prakse.Do bolnice smo se vozili taksijem, vožnja bi trajala desetak minuta u jednom smjeru, a trošak po osobi bi bio cca 3 dirhama.
U našoj jednomjesečnoj avanturi gostujući su nam kolege Marokanci bili na raspolaganju doslovno 24/7, od prijevoza do mjenjačnice pa do krojenja društvenog programa po našim željama. Cijeli je njihov tim za svaku pohvalu i vidjelo se koliko im je drago da su nas ugostili.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top
css.php