Libanon/Beirut 2021. by DM

thumbnail

Općeniti dojmovi razmjene.

Predivno iskustvo koje bi preporučio svima koji žele iskusiti nešto drukčije, definitivno drukčije od Hrvatske i ostatka Europe. Predivna zemlja koja ima jako puno toga za ponuditi i s još divnijim ljudima. Zbog ekonomske krize u kojoj se zemlja trenutno nalazi zemlju ne bih preporučio ljudima koji su naviknuti na visoki standard (nestašica struje, goriva, hiperinflacija, siromaštvo samo su neki od trenutnih problema te države), ali za sve ljude koji su dovoljno fleksibilni i mogu “zažmiriti” na neke nedostatke na koje smo mi kao Europljani naviknuti kao nešto normalno rekao bih da je ovo prava zemlja za posjetiti.
 

Kakav je bio social program?

Savršen. Svi su bili jako involvirani. Službeni socijalni program se sastojao od 9 dana kroz 4 tjedna, no za sve koji su htjeli uz dodatnu doplatu su organizirali još niz “neslužbenih” događanja i putovanja kroz tjedan.
 

Kakav je bio smještaj?

Rekao bih definitivno ispod nekog europskog standarda na koji smo mi naviknuti. Vjerojatno bi nekima to bio problem, meni osobno nije bio. Imao sam sve što mi je bilo potrebno (Osim struje haha :P)
 

Kako je bilo u bolnici? Na kojem ste odjelu bili? Jeste li zadovoljni odjelom i mentorom?

Bolnica je bila super. Iako sam za smještaj rekao da je bio ispod standarda, bolnica je premašila sva moja očekivanja i bila daleko iznad standarda. Ne mogu govoriti za druge gradove jer nisam previše upućen, ali uspoređujući je s KBCRi di ja studiram barem 5 koplja iznad. Mentoricu skoro da nisam ni vidio i s time nisam zadovoljan, ali su zato ostali doktori i sestre bili jako pristupačni. Kako sam bio na odjelu anesteziologije bilo mi je dopušteno ulaziti i izlaziti u/iz sale po volji. Generalno svi doktori, uz koju iznimku, u salama su bili raspoloženi da mi pojasne sve o trenutnoj operaciji koju izvode.
 

Kakva je bila hrana koju ste dobili? Jeste li dobili obrok ili novce? 

1 obrok u bolnici dnevno. Ništa spektakularno, ali može proći.
 

Biste li preporučili ovu razmjenu drugima?

DAAAAAAAAAAAAAAA
 

Koliko ste poprilici potrošili tijekom razmjene?

550€
 

Imate li još nešto dodati?

Pozdrav svima u studiju i režiji!
 
 – Dinko Mužić

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top
css.php