Tunis/Sousse 2021. by JEB

thumbnail

Općeniti dojmovi razmjene.

Razmjena za ljude koji se žele zabaviti i kojima odgovara da se putovanje isplanira za njih.

Kakav je bio social program?

Social program je bio bogat sadrzajem, nesto slabije u izvedbi zbog kasnjenja i lose organizacije i nedostatka informiranja studenata na razmjeni.

Kakav je bio smještaj?

Smještaj je bio prostran, s jednom kuhinjom i kupaonicom na 4 osobe. kuhinja je imala plinski štednjak bez pećnice i hladnjak. Tuš i wc su u istoj prostoriji, a od 9 sati navečer pritisak vode je znatno slabiji i noću nema vode. Rublje se pere na ruke jer u gradu ne postoje poslovnice tipa Laundromat.

Kako je bilo u bolnici? Na kojem ste odjelu bili? Jeste li zadovoljni odjelom i mentorom?

Internal medicine- general u Tunisu označava one pacijente koji se ne mogu svrstati u ladice kardiologije, gastrologije i sl. Mali odjel s 1/2 nova pacijenta po danu i ljubaznim osobljem. U svim bolnicama govori se francuski, pacijenti redovito govore samo arapski. Neki liječnici znaju engleski i izrazito su susretljivi. Vrijeme koje se provodi u bolnici je poprilicno fleksibilno.

Kakva je bila hrana koju ste dobili? Jeste li dobili obrok ili novce? 

U Sousseu je dogovoren aranžman s lokalnim restoranom brze hrane prema kojem smo svaki dan imali popust na jedan obrok od otprilike 30-50%. Hrana je bila ukusna, ali zbog putovanja i sporosti osoblja u restoranu koristili smo ga samo pola od mogucih dana.

Biste li preporučili ovu razmjenu drugima?

bih

Koliko ste poprilici potrošili tijekom razmjene?

500€ ne računajući avionske karte
 
– Jakov Emanuel Bogdanić

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top
css.php