67. IFMSA General Assembly March Meeting, Hurghada Egypt

thumbnail

Od 1.3. do 7.3. 2018. se održala Generalna skupština IFMSA u sunčanom i toplom obalnom gradu Hurghada u Egiptu. Tema Skupštine je bila: ‘Action towards global epidemics and outbreaks’.


Na generalnoj skupštini je sudjelovalo preko 1000 studenata medicine koji su predstavili 95 zemalja svijeta. Hrvatsku delegaciju činilo je 9 članova: Ema Čaušić (Potpredsjednica za unutarnje poslove), Hrvoje Kovačević (Voditelj podružnice Zagreb), Iva Dumančić (Nacionalna dužnosnica za spolno i reproduktivno zdravlje uključujući AIDS), Kristina Stamenković (Lokalna dužnosnica za javno zdravstvo), Matea Janković (Lokalna dužnosnica za spolno i reproduktivno zdravlje uključujući AIDS), Hana Kadrić (Lokalna dužnosnica za medicinsku edukaciju), Petra Sedinić (Nadzorni odbor podružnice Zagreb), Petra Lovrak (IFMSA Program koordinator), Hana Lučev (IFMSA VPA).

Ova generalna skupština je kao i uvijek bila ispunjena cjelodnevnim radionicama, predavanjima i prilikama da naučimo ili usavršimo mnoge vještine koje je cijela delegacija s veseljem prihvatila i vrijedno odradila. Na skupštini smo predstavili svoje znanstvene i profesionalne razmjene kao i nadolazeće projekte.

Ovaj sastanak nam je svima bio jedno divno iskustvo i vratili smo se puni motivacije i novih ideja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back To Top
css.php